Museum Escape Game - HintSeekers
Book Now Menu
Museum Quest

Museum Escape Game

Een escape game in een museum.

HintSeekers heeft met de AfricaMuseumQuest de allereerste Belgische escape game voor een museum ontworpen.

De museum escape game is volledig op maat gemaakt van de permanente tentoonstelling van het AfricaMuseum in Tervuren. In tegenstelling tot een klassieke escape game moet er bij deze museum escape game met heel wat meer factoren rekening gehouden worden. Zo kan je bij de museum escape game geen sloten of objecten gebruiken en mag men uiteraard nooit de museum objecten aanraken. Best een hele uitdaging!

Hoe werkt een museum escape game dan ?

Net als bij een klassieke escape game speel je de museum escape game in groep. Je ontvangt bij aankomst in het AfricaMuseum een “museum escape game pakket” dat alle opdrachten, hints en raadsels bevat. Het pakket bevat een introductiebrief waarin alle instructies worden uitgelegd. Na het lezen van de instructies begin de museum escape game met het verhaal, waarbij de groep telkens opdrachten en raadsels krijgt die zich afspelen in de verschillende zalen van het AfricaMuseum. Op deze manier ontstaat er een bepaalde volgorde in de chaos en zal het spel langzaamaan al zijn geheimen prijsgeven.

Waar kan ik een museum escape game spelen ?

Op dit moment hebben we nog maar één museum escape game in België. De AfricaMuseumQuest kan je spelen in het AfricaMuseum in Tervuren.

Wie kan een museum escape game spelen?

Je hoeft helemaal geen ervaren escape gamer te zijn, maar om de AfricaMuseumQuest tot een goed eind te brengen ben je best goed uitgeslapen. De AfricaMuseumQuest is perfect om te spelen met vrienden en familie die houden van denkspelletjes en raadsels of die gewoon graag in groep een activiteit uitvoeren.

Benieuwd of jij de AfricaMuseumQuest tot een goed einde kan brengen ?
Deel deze post met je vrienden en nodig hen uit om samen met jou het avontuur aan te gaan!

  • Uniek in België
  • Perfecte cultuuruitstap met vrienden
  • Uitdagend en leerrijk

Benieuwd naar de museum escape game?

Boek nu jouw AfricaMuseumQuest!

Book now